Uw woning verhuren aan Expats met Expat Housing

Uw woning verhuren aan Expats is via Expat Housing zeer eenvoudig. Expat Housing biedt een totaal omvattende service, waarbij wij uw belangen behartigen en u alle zorgen uit handen nemen. Wij verhuren uw woning niet alleen aan Expats, wij bieden een zorgvuldig voor- en natraject om het u en de huurder zo gemakkelijk mogelijk te maken en de huurinkomsten uit uw woning te maximaliseren.

Expat Housing gelooft in een transparante, eerlijke aanpak waarbij zowel huurder als verhuurder van een oprechte service kunnen genieten. Om uw woning zo goed mogelijk te kunnen verhuren aan Expats biedt Expat Housing huurders een keur aan extra diensten, zoals hulp bij het inschrijven bij de gemeente en het afsluiten van een contract bij een energieleverancier. Dit heeft er voor gezorgd dat Expat Housing voor vele bedrijven en organisaties de prefferred partner is geworden. Voor een overzicht van extra diensten voor huurders, kunt u hier een kijkje nemen op.

Diensten

De kerntaak van Expat Housing is het om uw woning te verhuren aan Expats. Het is onze missie om uw woning te verhuren zonder leegstand, zonder zorgen aan een betrouwbaar huurder. Om dit zo goed mogelijk te doen, verricht Expat Housing een keur aan werkzaamheden die hier verband mee houden. Deze werkzaamheden, hieronder samen gevat, bieden wij aan in een drietal pakketten. Deze pakketten kunt u via deze link bekijken.

Hoewel Expat Housing voor u als verhuurder werkt, bieden wij de huurders ook een aantal extra diensten. Dit doen wij puur uit service, wij brengen de huurders geen courtage in rekening. U kunt de extra diensten die wij voor huurders verrichten hier bekijken.

1. Intake

2. Fotograferen woning

3. Woning marketing

4. Bezichtigingen

5. Dossier vorming​

6. Check-in​

7. Start huurperiode

8. Check-out procedure

Wilt u meer informatie over onze werkwijze?

Prijzen

Verhuren

Instap

Verhuren en beheer

Zorgeloos verhuren

Exclusief

Optimaal verhuren

Laat Expat Housing uw woning verhuren

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Gegevens woning

Contact

Neem direct contact met ons op