BevelandsestraatDen Haag

Straat
Bevelandsestraat
Postcode
2583 JB
Plaats
Den Haag
Purchase price
€ 429.000,- k.k.
Decor
Gestoffeerd
Slaapkamers
2
Kamers
3
Oppervlakte
82 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

Dit prachtige appartement heeft een fantastische ligging, direct aan de duinen. Met een loopafstand van enkele minuten door dit mooie duingebied, staat u op het strand. Het natuurgebied strekt zich uit naar zowel het strand van Scheveningen, als het strand van Kijkduin die beiden via mooie wandel- en fietsroutes bereikbaar zijn.

Ten minste zo mooi is ook het appartement. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming dat heerlijk comfortabel is. De ruime woonkamer met aangrenzend de rijk uitgeruste "open keuken" met een eiland/eetbar, hebben een fijne natuurlijke lichtinval dankzij de ruim bemeten ramen.

Tevens zijn er twee ruime slaapkamers die eveneens zijn voorzien van grote raampartijen. De badkamer is uitgevoerd met een heerlijke bad/douche combinatie en een wastafel met veel bergruimte in de onderkast met lades. Tevens is er een aparte bijbehorende grote toiletkast aanwezig.

In de ruime hal treft u het separate toilet en een aparte "natte kast" waarin de wasmachineaansluiting is aangebracht. Daarnaast is ook de technische ruimte in de hal gesitueerd, waarin de Ketel voor de vloerverwarming en het warmte terugwin systeem zijn gemonteerd.

Naast al dit wooncomfort is er ook een onderliggende garage aanwezig waar u uw eigen parkeerplaats voor 1 auto hebt. Nooit meer zoeken naar een parkeer plek !

Het gehele complex, en zeker ook het door ons aangeboden appartement, verkeert in goede staat van onderhoud. Wij maken graag een afspraak om dit object met u te bezichtigen.


Maps