Burgemeester CochiuslaanRijswijk

Straat
Burgemeester Cochiuslaan
Postcode
2286 MC
Plaats
Rijswijk
Huurprijs
€ 1.695,- per maand
Slaapkamers
5
Kamers
6
Oppervlakte
119 m2
Balkon
No

Beschrijving

Gelegen in Rijswijk ligt deze bijzondere en ruime woning aan de Burgemeester Cochiuslaan. De woning heeft een woonoppervlakte van 119 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 165 m2.
De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Rijswijk, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

De woning is gelegen in de wijk Hoekpolder, binnen 2 minuten zit je op de snelweg, vanwaar snel de randstad bereikt kan worden.

De woonkamer met aangrenzende open keuken, inclusief koelkast, vaatwasser en oven, is voorzien van open haard. Via de woonkamer is de zeer ruime achtertuin te bereiken.

Op de eerste etage bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet en ruime wastafel. Op de 2e etage bevindt zich een ruime zolderruimte met wasmachine, droger en extra vriezer. Tevens bevindt zich op deze etage ook nog 2 extra ruime slaapkamers.

Deze woning is perfect voor een gezin met opgroeiende kinderen, of wat oudere kinderen, die wat meer privacy verlangen. Door de goede aansluiting met de snelweg is de woning altijd goed bereikbaar. Openbaar vervoer is op loopafstand te bereiken. Supermarkten en andere winkels bevinden zich op loopafstand in het gezellige winkelcentrum de Boogaard.

De huurprijs voor deze gestoffeerde woning bedraagt € 1.695,00 per maand exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen.