Frankenslag, Den Haag

Street
Frankenslag
Zipcode
2582 HC
City
Den Haag
Rental price
€ 1.250,- per maand
Bedrooms
1
Rooms
2
Surface
60 m2
Balcony
No

Description

In het mooie Statenkwartier bieden wij u dit prachtige recentelijk gerenoveerde 2 kamer appartement op de begane grond aan, met een ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin.

De statige entree geeft toegang tot de hal van de woning vanwaaruit u alle vertrekken afzonderlijk bereikt. De ruime woonkamer met open keuken is stijlvol uitgevoerd. De geheel nieuwe keuken is van alle wenselijke apparatuur voorzien. De smaakvolle inrichting (met moderne slaapbank) maakt het tot een heerlijke woning die u zo kan betrekken.

Ook de badkamer is van alle gemakken voorzien en is geheel nieuw. De wasmachine en droger ontbreken hier niet.

De ruime slaapkamer is aan de rustige achterkant van het appartement gelegen en is voorzien van een heerlijk Boxspring bed en goede kastruimte.

De woning straalt kwaliteit en gezelligheid uit. Dit samen met de rustige buurt, waar alle voorzieningen zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer binnen loopafstand bereikbaar zijn, maakt dit tot een unieke gelegenheid om mooi te wonen.

Zowel het Centrum van Den Haag als ook Scheveningen met haar gezellige boulevard en mooie strand zijn op fietsafstand bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Let op Huisvestingsvergunning van toepassing, dus salaris mag niet hoger zijn dan € 57.053,- voor 1 persoon en € 67.053,- voor een koppel.