HendrinalandDen Haag

Straat
Hendrinaland
Postcode
2591 TL
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.495,- per maand
Slaapkamers
3
Kamers
4
Oppervlakte
95 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

Zeer ruim appartement, compleet gerenoveerd met onder andere nieuwe vloeren, nieuwe keuken en badkamer. Prachtig uitzicht vanuit de 9e etage van dit appartementencomplex. Per direct te betreden. De woning zal volledig worden gemeubileerd.

Het appartement is gelegen in de wijk Mariahoeve, nabij scholen, winkels, groen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Op fietsafstand van het centrum van Den Haag, maar ook nabij Scheveningen en winkelcentrum Leidschenhage/ The Mall of the Netherlands.

Compleet gerenoveerd 4 kamer appartement (ca. 95m2) met prachtig uitzicht over Leidschendam en Den Haag. Gelegen om de hoek van winkels en restaurants. Openbaar vervoer is gemakkelijk te bereiken. Aparte fietsenberging en eigen berging in het gebouw. Britse school is gemakkelijk te bereiken.

Begane grond: gemeenschappelijke hal, lift en trap brengen u naar de 10e verdieping.
Entree: hal (ca. 5.20x 1.50m) met toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met veel natuurlijke lichtinval (gelegen op hoek van gebouw). Deur naar ruim zonnig balkon. Ruime keuken met inbouwapparatuur (gaskookplaat, vaatwasser, magnetron, koelkast / vriezer) en deur naar klein balkon.

Drie ruime slaapkamers. Apart toilet. Geheel nieuwe, moderne badkamer met douche en wastafel. Wasruimte met wasmachine

Goed om te weten:
- Per direct beschikbaar;
- De huurprijs is € 1495,- exclusief gas/water/elektra;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig;
- Woning wordt gemeubileerd aangeboden;
- Huisvestingsvergunning van toepassing.
- Geschikt voor woningdelers en/of studenten

LET OP: Voor deze woning dient door de huurder(s) een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd. Een belangrijke voorwaarde is dat uw jaarinkomen inclusief vakantiegeld niet boven € 61.148,- (eenpersoonshuishouden) of € 77.521,- (huishouden van 2 of meer personen). Als uw inkomen boven deze grens valt, dan komt u niet in aanmerking voor een vergunning en kunt u deze woning niet huren.

Benodigdheden:
Wanneer u bij of via ons een woning huurt, zijn een aantal zaken belangrijk om te weten dat bij een overeenstemming een aantal gegevens door de huurder wordt overhandigd om daarbij de huurovereenkomst te kunnen opstellen. Deze gegevens bestaan tenminste uit:
– Kopie paspoort huurder en bewoners
– Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring met inkomensgegevens

Indien de overeenkomst door de werkgever wordt aangegaan:
– Uittreksel Kamer van Koophandel (niet ouder dan 6 maanden)
– Kopie paspoort van de tekeningsbevoegde namens de onderneming
– Kopie paspoort werknemer