HerenstraatWateringen

Straat
Herenstraat
Postcode
2291 BC
Plaats
Wateringen
Huurprijs
€ 1.750,- per maand
Slaapkamers
3
Kamers
4
Oppervlakte
112 m2
Balkon
No

Beschrijving

Op een centraal gelegen plek in Wateringen in een gezellige winkelstraat bieden wij u dit volledig gerenoveerde Maisonnette appartement aan. Met oog voor detail is deze woning geheel vernieuwd en is er een zeer goed uitgevoerde keuken geplaatst waarin alle wenselijke apparatuur is geplaatst. De ruime woonkamer die aan de open keuken grenst is licht en kijkt uit op de levendige Herenstraat. Het ruime balkon is vanuit de woonkamer toegankelijk.
Met het centrum Van Wateringen op loopafstand een ideale locatie!

De ruime bemeten slaapkamers op de bovengelegen verdieping zijn keurig afgewerkt en dat geldt zéker ook voor de modern uitgevoerde badkamer met vaste wastafel en inloopdouche. De handdoek radiator maakt het geheel af.

Tevens is de woning smaakvol ingericht en zijn de kleuren mooi op elkaar afgestemd. Deze woning verdient absoluut uw bezichtiging om uzelf ervan te overtuigen dat dit heerlijke Maisonnette appartement veel te bieden heeft.

Het aanbod van winkels, openbaar vervoer en de toegang naar de uitvalswegen bieden een diversiteit aan mogelijkheden. Zo bent u binnen enkele minuten in Den Haag en is het strand van Monster, maar ook van Kijkduin, eenvoudig bereikbaar.

Bij binnenkomst komt u via de hal uit in de woonkamer met toegang tot het ruime dakterras. Vanuit de woonkamer is ook de open keuken te bereiken die van alle gemakken is voorzien.

Via de vaste trap komt u uit op de tweede etage waar een ruime slaapkamer aan de voorzijde is gelegen en 2 kleinere slaapkamers aan de achterzijde.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de wasruimte en ruime overloop.

De woning zal volledig gemeubileerd worden verhuurd.


Plattegronden