Jacob Van Der Doesstraat, Den Haag

Straat
Jacob Van Der Doesstraat
Postcode
2518 XM
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.150,- per maand
Interieur
Gemeubileerd en stoffeerd
Slaapkamers
1
Kamers
2
Oppervlakte
55 m2
Balkon
No

Beschrijving

IN HET GEZELLIGE EN GEWILDE ZEEHELDENKWARTIER BIEDEN WIJ DIT PROFFESIONEEL GERENOVEERDE APPARTEMENT AAN. DE OPEN KEUKEN (KOOKEILAND) IS VOORZIEN VAN INBOUW APPARATUUR ZOALS EEN COMBI MAGNETRON/HETE LUCHT OVEN, VAATWASSER EN KOELKAST MET VRIESVAK. DE GEZELLIG INGERICHTE RUIME WOONKAMER/EETKAMER WORDT GEKENMERKT DOOR DE HOGE RAAMPARTIJEN EN KLASSIEKE ORNAMENTEN AAN HET PLAFOND EN ORIGINELE SCHOUW. DE GROTE SLAAPKAMER, VOORZIEN VAN EEN LUXE BOXSPRING, SCHOUW EN OPENSLAANDE DEUREN NAAR FRANS BALKON, BIEDT DIRECT TOEGANG TOT DE NIEUW UITGEVOERDE BADKAMER. HET APPARTEMENT IS OP DE EERSTE VERDIEPING GESITUEERD. DIT SFEERVOLLE APPARTEMENT IS ZEER CENTRAAL GELEGEN TEN OPZICHTE VAN VERSCHILLENDE INTERNATIONALE BEDRIJVEN, HET CENTRUM VAN DEN HAAG EN OOK HET STRAND VAN SCHEVENINGEN IS OP KORTE AFSTAND EENVOUDIG BEREIKBAAR. IN DE DIRECTE OMGEVING LIGT HET LEUKSTE PLEIN VAN DEN HAAG, HET ANNA PAULOWNA PLEIN MET ZIJN VELE RESTAURANTS EN BARRETJES. OM DE HOEK ZIJN VELE WINKELS, LEUKE BOUTIQUES EN DIVERSE RESTAURANTS TE VINDEN. HET OPENBAAR VERVOER IS OP LOOPAFSTAND BESCHIKBAAR.

BIJZONDERHEDEN: Recent geheel luxe gerenoveerd. - Geheel voorzien van dubbele beglazing. - Verwarming en warm water d.m.v. CV combi installatie. - De gehele woning is voorzien van een nieuwe laminaat vloer. - Oplevering per 1 Juni 2020

Nieuwe huurder is verplicht een 'betaalbare huisvestingsvergunning' aan te vragen bij de gemeente (huisvestingsvergunning).
- maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een eenpersoonshuishouden € 58.583
- maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een tweepersoonshuishouden € 68.583.