Jonker Fransstraat, Rotterdam

Straat
Jonker Fransstraat
Postcode
3031 AM
Plaats
Rotterdam
Huurprijs
€ 1.490,- per maand
Interieur
Gemeubileerd en stoffeerd
Slaapkamers
1
Kamers
2
Oppervlakte
65 m2
Balkon
No

Beschrijving

Op een geweldige locatie aan de rand van het Centrum van Rotterdam bieden wij u vijf nieuwbouw appartementen aan. Met oog voor authentieke details van het oorspronkelijke ontwerp van het pand, zijn deze appartementen hoogwaardig en duurzaam gebouwd en prachtig afgewerkt.

De indelingen zijn verrassend en met de meest optimale benutting van de m2ers uitgevoerd. Naast de functionaliteit van elk appartement afzonderlijk is met oog voor detail aandacht besteed aan een sfeervolle inrichting.

De appartementen beschikken over een ruime woonkamer, een aparte slaapkamer en een gedeelte voor een werkplek. Alle appartementen zijn voorzien van een volledig geoutilleerde keuken met alle wenselijke apparatuur en zijn uitgevoerd met een badkamer met douche en wastafel. Separaat is er een ruimte waarin de wasmachine en de droger zijn geplaatst.

Tevens beschikken de appartementen over een ruim balkon en het appartement op de begane grond met een patio tuin. De buitenruimten zijn gelegen op het westen.

Kortom een geweldige woonplek waar zo ingetrokken kan worden door de volledige meubilering en is voorzien van al het benodigde serviesgoed, bestek, pannen en hand- en keukendoeken.

Voorzieningen:
Alle winkels en diverse restaurants liggen in de directe nabijheid van de appartementen in diverse gezellige winkelstraten.
Openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Den Haag, Utrecht en Amsterdam zijn op korte afstand gelegen en eenvoudig bereikbaar.

Deze appartementen zijn méér dan de moeite waard om te bezichtigen. Mail of bel met Expat Housing Services voor het maken van een afspraak.