KamperfoeliestraatDen Haag

Straat
Kamperfoeliestraat
Postcode
2563 KK
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Slaapkamers
1
Kamers
2
Oppervlakte
62 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

Op een leuke locatie in de Heesterbuurt, ligt dit prachtige appartement met één slaapkamer. De diverse winkels en horecagelegenheden in de gezellige Fahrenheitstraat zijn op slechts 5 minuten fietsen bereikbaar. Bovendien zijn het strand, de zee en de duinen op slechts 15 minuten fietsen bereikbaar.

INDELING
Open portiek, entree woning op de 2de verdieping. Ruime hal met apart toilet.
De woonkamer word gekenmerkt door veel lichtinval, vanuit de woonkamer is de ruime open keuken te bereiken. Deze is voorzien van een kookeiland en diverse andere nodige apparatuur zoals vaatwasser, oven en koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken is ook het op het zuiden gelegen balkon te bereiken.

De slaapkamer is voorzien van een ruim tweepersoonsbed en voldoende kastruimte. De badkamer is afgelopen jaar opgeknapt en is voorzien van een wastafelmeubel, ruime inloop douch en handdoekradiator,

De woning word volledig gemeubileerd verhuurd inclusief Internet/tv en exclusief gas, elektra en water voor € 1250 per maand.
De woning worden verhuurd op basis van een bepaalde tijd contract van maximaal 2 jaar vanaf 01-02-2023.

Deze woning is zeker een bezichtiging waard.

Kort te gaan:
- Beschikbaar per 1 februari 2023;
- De huurprijs is € 1250,- Inclusief Internet/tv en Exclusief gas/water/elektra;
- Woning wordt gemeubileerd aangeboden;
- Huisvestingsvergunning van toepassing.
- Niet geschikt voor woningdelers en/of studenten

LET OP: Voor deze woning dient door de huurder(s) een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd. Een belangrijke voorwaarde is dat uw jaarinkomen inclusief vakantiegeld niet boven € 60.036,- (eenpersoonshuishouden) of € 70.036,- (huishouden van 2 of meer personen). Als uw inkomen boven deze grens valt, dan komt u niet in aanmerking voor een vergunning en kunt u deze woning niet huren.

Benodigdheden:
Wanneer u bij of via ons een woning huurt, zijn een aantal zaken belangrijk om te weten dat bij een overeenstemming een aantal gegevens door de huurder wordt overhandigd om daarbij de huurovereenkomst te kunnen opstellen. Deze gegevens bestaan tenminste uit:
– Kopie paspoort huurder en bewoners
– Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring met inkomensgegevens

Indien de overeenkomst door de werkgever wordt aangegaan:
– Uittreksel Kamer van Koophandel (niet ouder dan 6 maanden)
– Kopie paspoort van de tekeningsbevoegde namens de onderneming
– Kopie paspoort werknemer


Maps