Laan Van Meerdervoort, Den Haag

Straat
Laan Van Meerdervoort
Postcode
2555 CS
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.300,- per maand
Decor
Gestoffeerd
Slaapkamers
2
Kamers
3
Oppervlakte
97 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

Prachtige, nieuw gerenoveerde woning aan de Laan van Meerdervoort. Met openbaar vervoer voorzieningen voor de deur, is dit appartement gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Den Haag; rust, ruimte en veel groen met het centrum op slechts op 10 minuten afstand. Voor de dagelijke boodschap is er een winkelcentrum op loopafstand.

Het appartement bevindt zich op de derde etage, en is bereikbaar per trap of per lift. Na binnekomst bevindt u zich in een ruime hal, dat toegang geeft tot alle vertrekken van de woning. Het appartement is recentelijk compleet gerenoveerd, en beschikt over een nieuwe badkamer EN over een nieuwe keuken. De keuken is voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur en komt uit op het zonnige balkon. Aan de achterkant van de woning liggen de slaapkamers, waarvan er een buitengewoon groot is. Beide slaapkamers komen uit op het balkon. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft L vorm, wat veel mogelijkheden biedt om een gezellige zithoek te creëren. In de woonkamer bevindt zich tevens een werkende open haard, die de woning veel atmosfeer verschaft.

De gehele woning is voorzien van dubbel glas, is goed geisoleerd en heeft een nieuw parket. Dit is een ideale woning voor een werkend stel of jong gezin.