Laan Van Meerdervoort, Den Haag

Straat
Laan Van Meerdervoort
Postcode
2517 AR
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Interieur
Gemeubileerd en stoffeerd
Slaapkamers
1
Kamers
2
Oppervlakte
79 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

In het karakteristieke appartementengebouw De Hofstad, op de hoek Zoutmanstraat en Laan van Meerdervoort, bieden wij dit karaktarestieke en charmant verzorgd driekamerappartement aan.

Het appartement is gevestigd op de eerste verdieping, heeft een ruim balkon op het zuidoosten, een berging en een gemeenschappelijke binnentuin.

De woning ligt op de grens van de populaire woonwijk Zeeheldenkwartier en Duinoord, met het openbaar vervoer aanbod direct voor de deur. De gezellige Prins Hendrikstraat, Piet Heinstraat en het populaire Anna Paulownaplein op een paar minuten loopafstand. Het strand van Scheveningen en de binnenstad van Den Haag, het CS en HS, zijn op fietsafstand.

Mooie elementen uit de bouwperiode zijn bewaard gebleven. Zoals paneeldeuren, prachtig glas-in-lood, suite-separatie, radiatoren. Entree op de begane grond, een indrukwekkende entreehal met marmer, parket en lambriseringen, lift of statige bordestrap naar woonlaag, voordeur woning.

INDELING WONING L-vormige gang met meterkast, diepe kast met wasmachineaansluiting en moderne wc-ruimte met wandcloset en fontein. Twee sfeervolle kamers (totale lengte circa 12meter) en suite middels een suite-separatie met vier diepe kasten: zitkamer (breed circa 430) met uitzicht over de Laan van Meerdervoort en de eetkamer (breed circa 408) met openslaande deuren naar het balkon.

Opvallend is de breedte van voornoemde kamers en de visgraatparketvloer. De slaapkamer (circa 344×239) is te bereiken via de zitkamer en is in verbinding met de badkamer. De badkamer is eenvoudig ingericht met ligbad en wastafel. De keukenruimte(circa 308×239) heeft een eigentijdse opstelling (2007) met een (inbouw-)vaatwasser, koelkast met vriesvak, 4-pits gasstel, ventilatiekap en combi-magnetron. Het balkon (met balkonkast) vangt ochtend- en middagzon, is over de breedte van het appartement en is via de woonkamer en keuken bereikbaar.

GEMEENSCHAPPELIJKE TUIN: Een sfeervolle binnentuin, bereikbaar via de entreehal. GEMEENSCHAPPELIJKE FIETSENSTALLING: Bereikbaar via de entreehal en een doorgang aan de Zoutmanstraat.

Nieuwe huurder is verplicht een 'betaalbare huisvestingsvergunning' aan te vragen bij de gemeente (huisvestingsvergunning).
- maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een eenpersoonshuishouden € 58.583
- maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een tweepersoonshuishouden € 68.583.