Lage Nieuwstraat, Den Haag

Straat
Lage Nieuwstraat
Postcode
2512 VX
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.050,- per maand
Interieur
Gemeubileerd en stoffeerd
Slaapkamers
1
Kamers
2
Oppervlakte
37 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

Gelegen in Den Haag bieden wij u dit fraaie 2-kamer appartement in de Lage Nieuwstraat. Het appartement is recentelijk gerenoveerd met nieuwe laminaatvloer en een moderne keuken. Er is een inpandige berging in het appartement en tevens een eigen externe berging.

Indeling:
Vanuit de hoofdingang op de begane grond kunt u met de lift of trap het appartement bereiken op de tweede etage.

Entree woning met hal die toegang biedt tot alle ruimtes. De open keuken is voorzien van een bar, koelkast, inductie kookplaat, vaatwasser, oven, magnetron en wasmachine-drogercombinatie. De woonkamer is voorzien van een tweepersoons bank, salontafel en tv. Tevens is er een bureau aanwezig. Vanuit de woonkamer is toegang tot het balkon.

De slaapkamer bevind zich aan de rustige achterzijde van het appartement en is voorzien van een tweepersoonsbed en kledingkast. De badkamer aan de voorzijde is voorzien van toilet, wastafel en ruime inloopdouche.

De woning is zeer goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Goed om te weten:
- Per direct beschikbaar;
- De huurprijs is € 1.050,- inclusief gas/water/elektra/Internet/TV ;
- Woning wordt gemeubileerd aangeboden;
- Huisvestingsvergunning van toepassing.

LET OP: Voor deze woning dient door de huurder(s) een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd. Een belangrijke voorwaarde is dat uw jaarinkomen inclusief vakantiegeld niet boven € 60.036,- (eenpersoonshuishouden) of € 70.036,- (huishouden van 2 of meer personen). Als uw inkomen boven deze grens valt, dan komt u niet in aanmerking voor een vergunning en kunt u deze woning niet huren.

Benodigdheden:
Wanneer u bij of via ons een woning huurt, zijn een aantal zaken belangrijk om te weten dat bij een overeenstemming een aantal gegevens door de huurder wordt overhandigd om daarbij de huurovereenkomst te kunnen opstellen. Deze gegevens bestaan tenminste uit:
– Kopie paspoort huurder en bewoners
– Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring met inkomensgegevens

Indien de overeenkomst door de werkgever wordt aangegaan:
– Uittreksel Kamer van Koophandel (niet ouder dan 6 maanden)
– Kopie paspoort van de tekeningsbevoegde namens de onderneming
– Kopie paspoort werknemer


Plattegronden