Prins Hendrikstraat, Den Haag

Straat
Prins Hendrikstraat
Postcode
2518 HK
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Slaapkamers
1
Kamers
2
Oppervlakte
60 m2
Balkon
No

Beschrijving

Wij bieden u hierbij een prachtige woning aan voor maximaal 9 maanden. Het appartement is gelegen in de zeer populaire Zeeheldenkwartier aan de Prins Hendrikstraat. Gelegen in een hofje midden in het centrum bevind zich deze hofjeswoning met 2 verdiepingen.

Op de begane grond bevind zich de open keuken welke van alle voorzieningen is voorzien, oven, vaatwasser, koelkast en diverse keukenapparatuur. Daarnaast bevind zich hier de woonkamer. Deze is voorzien van bank, tafels en stoelen en tv.
Op de 2e verdieping bevinden zich de slaapkamer en badkamer, toilet en voldoende kastruimtes.

Qua bereikbaarheid is de woning goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Dit appartement zal worden verhuurd voor € 1.250,00 exclusief met € 200,00 voorschotkosten voor gas, elektra, water, internet/tv en gemeenschappelijke belastingen.

De woning is zeer smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Een prachtig appartement voor de tijdelijke verhuur. Indien u interesse heeft in een bezichtiging vernemen kunt u contact opnemen via ons kantoor Expat Housing Services via 070-4150150 of info@expathousing.net

Nieuwe huurder is verplicht een 'betaalbare huisvestingsvergunning' aan te vragen bij de gemeente (huisvestingsvergunning).
- maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een eenpersoonshuishouden € 58.583
- maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een tweepersoonshuishouden € 68.583.