Prins MauritslaanDen Haag

Straat
Prins Mauritslaan
Postcode
2582 LP
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 5.995,- per maand
Decor
Gestoffeerd
Slaapkamers
6
Kamers
7
Oppervlakte
345 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

In het prestigieuze Statenkwartier bieden wij u dit prachtige woonhuis dat zowel buiten als binnen de nodige grandeur uitademt. Het statige pand, bestaande uit drie woonlagen, is volledig aangepast aan de moderne eisen die het wooncomfort optimaliseren. Een heerlijk gezinshuis op een goede, centraal gelegen locatie. Dit woonhuis wordt gestoffeerd verhuurd en dien de foto's met meubilering ter illustratie.

Het huis biedt maar liefst 9 kamers, te weten een ruime woonkamer, een eetkamer en een woonkeuken maar ook 4 ruime slaapkamers. Tevens beschikt u over de luxe van een TV kamer. Daarbij bieden de 3 prachtige badkamers en de inpandige Sauna de luxe van het Spa gevoel. Ook beschikt dit fijne huis een ruime kelder.

De prachtige woonkeuken is voorzien van alle wensbare apparatuur en sluit aan op de uitbouw waarin een eetgedeelte is gesitueerd.
Tevens is de tuin prachtig aangelegd en is met verschillende zitgedeelten een heerlijke plek om te ontspannen.

De centrale ligging ten opzichte Frederik Hendriklaan met een groot aanbod van diverse winkels en restaurants, het prima bereikbare openbaar vervoer en de aansluiting naar de verschillende ring- en snelwegen is zéér gunstig. Daarbij zijn zowel het centrum van Den Haag als ook het strand van Scheveningen op fiets afstand bereikbaar.

kORTOM, EEN WOONHUIS DAT ÉÉN EN AL WARMTE, LUXE EN GEZELLIGHEID UITSTRAALT
Plattegronden