Prinses MariannelaanVoorburg

Straat
Prinses Mariannelaan
Postcode
2275 BG
Plaats
Voorburg
Huurprijs
€ 2.100,- per maand
Slaapkamers
4
Kamers
5
Oppervlakte
135 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

Gelegen in Voorburg bieden wij u dit fraaie en ruime 5-kamer appartement aan de Prinses Mariannelaan.

De woning is goed bereikbaar en kent veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Voorburg en op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden. Het centrum van Den Haag is op minder dan 10 minuten fietsafstand.

Indeling:

Via een open trap naar de tweede etage komt u uit bij de entree van de woning. Vanuit de hal zijn de ruime woonkamer, keuken met diverse apparatuur en toegang tot het balkon gelegen. Tevens bevind zich in de hal ook het eerste toilet met fontein.

De tweede verdieping is te bereiken via een inpandige trap, daar bevinden zich de 2 ruime slaapkamers, badkamer met toilet, douche en wastafelmeubel. Via de slaapkamer aan de voorzijde is ook het zeer ruime dakterras te bereiken.

Op de bovenste verdieping bevinden zich de wasmachine en droger. Bovendien zijn hier 2 extra kamers gesitueerd waarbij 1 kamer als slaapkamer wordt gebruikt.

Goed om te weten:
- Per direct beschikbaar;
- De huurprijs is € 1950,- exclusief gas/water/elektra/Internet/TV;
- Woning wordt gemeubileerd aangeboden;

Benodigdheden:
Wanneer u bij of via ons een woning huurt, zijn een aantal zaken belangrijk om te weten dat bij een overeenstemming een aantal gegevens door de huurder wordt overhandigd om daarbij de huurovereenkomst te kunnen opstellen. Deze gegevens bestaan tenminste uit:
– Kopie paspoort huurder en bewoners
– Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring met inkomensgegevens

Indien de overeenkomst door de werkgever wordt aangegaan:
– Uittreksel Kamer van Koophandel (niet ouder dan 6 maanden)
– Kopie paspoort van de tekeningsbevoegde namens de onderneming
– Kopie paspoort werknemer