SonoystraatDen Haag

Straat
Sonoystraat
Postcode
2581 VM
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.450,- per maand
Slaapkamers
2
Kamers
3
Oppervlakte
87 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

In het Geuzenkwartier gelegen karakteristiek 5-kamer appartement in de Sonoystraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 87 m2, is gebouwd in 1930 en heeft veel originele authentieke details. Dit mooi gelegen hoekpand aan een rustige straat biedt veel woonplezier.

Dit goed onderhouden appartement biedt naast een ruime woonkamer een eetgedeelte met open keuken. Deze is voorzien van alle gewenste moderne apparatuur en is er onlangs nog een nieuwe koelkast gemonteerd. De master bedroom is groot en ook de tweede slaapkamer is van een goede afmeting. De derde slaapkamer is wat kleiner, maar goed als gastenkamer of study.

De badkamer is voorzien van een separate doucheruimte, een ligbad en een vaste wastafel. In de gang bevinden zich het toilet en een ruimte waarin de wasmachine en droger zijn geplaatst.

Geuzenkwartier is een heerlijk rustige buurt, grenzend aan het Statenkwartier met de gezellige Frederik Hendriklaan . Hier treft u een diversiteit aan speciaal zaken en restaurants. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 45 jaar.

Het openbaar vervoer, met een uitgebreid netwerk door heel Den Haag, is op korte afstand bereikbaar. Tevens zijn het Centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen eenvoudig bereikbaar met de fiets. Op loopafstand is een supermarkt. De uitvalsweg naar Amsterdam, Rijswijk, Delft en Rotterdam liggen op slechts 9 minuten rijden.

Een heerlijk sfeervol appartement met een klein balkon in een geweldige woonomgeving dat u zéker tot bewoning uitnodigt.


Maps