Stuyvesantstraat, Den Haag

Straat
Stuyvesantstraat
Postcode
2593 GJ
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.200,- per maand
Slaapkamers
1
Kamers
2
Oppervlakte
74 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

Gelegen in Den Haag ligt dit bijzondere appartement aan de Stuyvesantstraat in de wijk Bezuidenhout. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 74 m2, is gebouwd in 1931 en heeft een energielabel E.

Dit 2 kamer appartement (1 slaapkamer) is gelegen op de eerste verdieping.

Centrale ligging ten opzichte van Den Haag CS, KPN, WTC Den Haag en uitvalswegen. De gezellige Theresiastraat en het Haagse Bos bevinden zich op loopafstand.

Open portiek, entree op 1e etage, gang met meterkast en toilet, ruime badkamer (4,00 x 2,20) met douche, wastafel, wasmachine en -droger en openslaande deuren naar het balkon op het zuidoosten. Voorslaapkamer (3,10 x 2,80) met glas-in-lood ramen, doorgebroken woon-/eetkamer (11,00 x 3,40) met marmeren schouw en glas-in-lood ramen. Keuken (2,80 x 1,90) met HR cv-ketel, koel-vries-combinatie, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en deur naar het balkon. De gehele woning is voorzien van centrale verwarming en laminaatvloer.

Dit appartement wordt verhuurd exclusief GWL, Internet en TV voor € 1.200,00

Goed om te weten:
• Per januari 2022 beschikbaar;
• Woning wordt gemeubileerd aangeboden;
• Woning word exclusief verhuurd;
• Huisvestingsvergunning van toepassing;
• Geschikt voor 1 of 2-persoonshuishouden;
• Huisdieren niet toegestaan;
• Roken in de woning niet toegestaan;
• Waarborg: 1 x maandhuur.

LET OP: Voor deze woning dient door de huurder(s) een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd. Een belangrijke voorwaarde is dat uw jaarinkomen inclusief vakantiegeld niet boven € 60.036,- (eenpersoonshuishouden) of € 70.036,- (huishouden van 2 of meer personen). Als uw inkomen boven deze grens valt, dan komt u niet in aanmerking voor een vergunning en kunt u deze woning niet huren.
Benodigdheden:
Wanneer u bij of via ons een woning huurt, zijn een aantal zaken belangrijk om te weten dat bij een overeenstemming een aantal gegevens door de huurder wordt overhandigd om daarbij de huurovereenkomst te kunnen opstellen. Deze gegevens bestaan tenminste uit:
– Kopie paspoort huurder en bewoners
– Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring met inkomensgegevens

Indien de overeenkomst door de werkgever wordt aangegaan:
– Uittreksel Kamer van Koophandel (niet ouder dan 6 maanden)
– Kopie paspoort van de tekeningsbevoegde namens de onderneming
– Kopie paspoort werknemer