Sweelinckplein, Den Haag

Straat
Sweelinckplein
Postcode
2517 GM
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.350,- per maand
Slaapkamers
1
Kamers
2
Oppervlakte
82 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

In Den Haag ligt dit prachtige monumentale appartement aan het Sweelinckplein. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 82 m2 en is gebouwd in 1896.

Op stand wonen in Den Haag. Dat kan goed op misschien wel het mooiste plein van Den Haag, het Sweelinckplein. Gelegen in de buurt Duinoord en het Statenkwartier met de gezellige Frederik Hendriklaan met een grote diversiteit aan winkels en restaurants in de directe omgeving. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 45 jaar. Een prachtig appartement met veel bijzonder authentieke details in een heerlijke woonomgeving.

Het ruime appartement beschikt over grote woonkamer, een volledig nieuwe, half open keuken, voorzien van alle gewenste apparatuur en een ruime slaapkamer. De badkamer is voorzien van een heerlijke doucheruimte, een wastafel en een wasmachine. Het separate toilet is apart bereikbaar in de hal.

Als bonus is dit appartement uitgevoerd met een heerlijk terras waar de middagzon tot laat in de avond uitnodigt om er heerlijk te chillen.

Het aanbod van openbaar vervoer is op loopafstand bereikbaar. Hiermee, maar ook per fiets zijn alle voorzieningen in Den Haag eenvoudig bereikbaar. Op loopafstand bereik je de gezellige Reinkenstraat met haar vele speciaal zaken en een grote Albert Hein. Het Centrum of het Strand (Scheveningen en Kijkduin) liggen op fietsafstand van het appartement. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 7 minuten rijden.

Kortom een sfeervol appartement met een monumentale status dat méér dan de moeite waard is.

Gemeubileerde foto's dienen als illustratie te moeten worden gezien !