Ten HovestraatDen Haag

Straat
Ten Hovestraat
Postcode
2582 RK
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 3.250,- per maand
Slaapkamers
5
Kamers
6
Oppervlakte
199 m2
Balkon
Yes

Beschrijving

Met trots bieden wij u dit unieke woonhuis aan. Dit ruime 6 kamer woonhuis is gelegen in het populaire "Statenkwartier". Met oog voor detail en het gebruik van de beste materialen is dit prachtige huis met behoud van originele details geheel aangepast naar de moderne woonwensen. Over drie verdiepingen zijn de ruime kamers verdeeld. Op de begane grond betreed u de woning via de rijk uitgevoerde hal. Van hier uit bereikt u de eerste verdieping met de enorm fraaie woonkamer en eetkamer, grenzend aan de keuken. De keuken is luxe uitgevoerd met alle wenselijke apparatuur, waaronder een professionele koffiemachine.

Op de tweede verdieping zijn twee ruime en één kleinere slaapkamers gesitueerd. Ook deze zijn in een warme luxe sfeer uitgevoerd. Nog meer luxe treft u in de badkamer. Deze is voorzien van een separate inloop douche met glazen schuifdeur, een dubbele wastafel, een design handdoek radiator en een ligbad. Alles is zoals de gehele woning smaakvol uitgevoerd. Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich ook een apart toilet.

De derde verdieping wordt gekenmerkt door nog een ruime slaapkamer. Hiernaast gelegen bevindt zich een tweede badkamer waar en ruime inloop douche is aangebracht, samen met een dubbele wastafel, design radiator en toilet. Naast al deze ruimten is er ook nog een studeer - hobby ruimte gecreëerd met daarnaast de toegang tot het ruime dakterras.

Wij weten het zéker ! als u dit huis bezichtigd dan zal u zich overtuigen van de luxe en authentieke uitstraling met de warmte van een écht gezinshuis.

Kenmerken: Luxe, authenticiteit en veel ruimte bieden u een heerlijke woonomgeving. Midden in het bruisende Statenkwartier met een veelzijdigheid aan winkelaanbod waaronder diverse speciaalzaken, maar ook de grote supermarkten. Daarbij is het Statenkwartier een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De straat zelf waarin het woonhuis is gesitueerd is heerlijk rustig. De ligging is optimaal ten opzichte van allerlei voorzieningen, waaronder musea, speelplaatsen en de bibliotheek van Den Haag.

Tevens ligt het in de nabijheid van veel internationale instellingen zoals Europol, Interpol, OPCW en het International Criminal Tribunal. Het aanbod van openbaar vervoer ligt op loopafstand, terwijl de uitvalswegen naar Amsterdam en Rotterdam eenvoudig bereikbaar zijn. Het Centrum van Den Haag en de haven en het strand van Scheveningen zijn op fietsafstand vanaf het woonhuis bereikbaar.

Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging van dit unieke woonhuis.