Van Alkemadelaan, Den Haag

Street
Van Alkemadelaan
Zipcode
2597 BM
City
Den Haag
Rental price
€ 1.300,- per maand
Bedrooms
2
Rooms
3
Surface
98 m2
Balcony
Yes

Description

Op unieke locatie gelegen royaal 3-kamer appartement met 110m² woonoppervlakte. De ruime woon en eetkamer met aansluitend een royale open keuken zijn door de hoekligging met veel ramen heerlijk licht. De 2 slaapkamers zijn ruim bemeten en biedt de badkamer veel comfort. Het appartement is op de 3de verdieping gesitueerd en beidt een fantastisch vrij uitzicht over natuurgebied Meijendel en de Scheveningse Duinen.

De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Het balkon ligt op het zuidwesten. Dit goed onderhouden appartement maakt deel uit van een appartementen blok welke is voorzien van een lift. Deze perfecte locatie, met het Scheveningse strand op loopafstand, biedt tevens een ruim winkel aanbod
aan het Belgische Plein en de winkels en de gezellige restaurants in Scheveningen zijn eveneens op korte afstand bereikbaar.

De goede openbaar vervoer voorziening naar het Centrum van Den Haag, maar ook de wijken Benoorden Hout en Statenkwartier, wordt voor de deur aangeboden. Tevens zijn de uitvalswegen naar de omliggende steden eenvoudig te bereiken.

Kortom een prima woonsituatie.