Van BeverningkstraatDen Haag

Straat
Van Beverningkstraat
Postcode
2582 VN
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 2.500,- per maand
Slaapkamers
4
Kamers
5
Oppervlakte
137 m2
Balkon
No

Beschrijving

Midden in het bruisende Statenkwartier met een veelzijdigheid aan winkelaanbod waaronder diverse speciaalzaken, maar ook de grote supermarkten. Daarbij is het Statenkwartier een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De straat zelf waarin het woonhuis is gesitueerd is heerlijk rustig. De ligging is optimaal ten opzichte van allerlei voorzieningen, waaronder musea, speelplaatsen en de bibliotheek van Den Haag.

Met trots bieden wij u dit gerenoveerde dubbele bovenwoning aan. Dit ruime 7 kamer woonhuis is gelegen in het populaire "Statenkwartier". Met oog voor detail en het gebruik van de beste materialen is dit prachtige huis met behoud van originele details geheel aangepast naar de moderne woonwensen. Over twee verdiepingen zijn de ruime kamers verdeeld. Op de begane grond betreed u de woning via de rijk uitgevoerde hal. Van hier uit bereikt u de eerste verdieping met de enorm fraaie woonkamer en eetkamer, grenzend aan de half open keuken. De keuken is luxe uitgevoerd met alle wenselijke apparatuur.

Op de tweede verdieping zijn vier ruime slaapkamers gesitueerd. Ook deze zijn in een warme luxe sfeer uitgevoerd. Nog meer luxe treft u in de badkamer. Deze is voorzien van een separate inloop douche met glazen schuifdeur, een dubbele wastafel, toilet en een ligbad.

Via de vaste trap is het fantastische en unieke dakterras te bereiken van maar liefst 27 M2 die uitzicht geeft over de gehele buurt.

Wij weten het zéker ! als u dit huis bezichtigd dan zal u zich overtuigen van de luxe en authentieke uitstraling met de warmte van een écht gezinshuis.

Tevens ligt het in de nabijheid van veel internationale instellingen zoals Europol, Interpol, OPCW en het International Criminal Tribunal. Het aanbod van openbaar vervoer ligt op loopafstand, terwijl de uitvalswegen naar Amsterdam en Rotterdam eenvoudig bereikbaar zijn. Het Centrum van Den Haag en de haven en het strand van Scheveningen zijn op fietsafstand vanaf het woonhuis bereikbaar.

De woning zal gestoffeerd worden verhuurd, de meubels dienen alleen als impressie.


MapsPlattegronden