Willem De ZwijgerlaanDen Haag

Straat
Willem De Zwijgerlaan
Postcode
2582 EL
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.500,- per maand
Interieur
Gemeubileerd en stoffeerd
Slaapkamers
1
Kamers
2
Oppervlakte
75 m2
Balkon
No

Beschrijving

Dit mooie appartement is gelegen aan de Willem de Zwijgerlaan direct om de hoek van de Frederik Hendriklaan en op loopafstand van diverse Internationale organisaties zoals Europol en OPCW. Het openbaar vervoer wordt op korte loopafstand aangeboden en ook zijn de belangrijke snelwegen en randwegen eenvoudig te bereiken.

In de nabije omgeving is het uitgebreide winkelaanbod en gezellige restaurants gesitueerd. Het Scheveningse strand is op loop afstand gelegen.

De mooie ruime woonkamer, grenzend aan de tuin, samen met de grote slaapkamer aan de voorkant van het appartement, geven een gevoel van luxe. De keuken is van alle gemakken voorzien en uitgevoerd met alle wenselijk apparatuur.

Badkamer is voorzien van een ruime douche en wastafel.

De woning is per direct te betreden en zal volledig gemeubileerd worden opgeleverd. Kortom prachtige woning op een fantastische locatie!

Goed om te weten:
- Per direct beschikbaar;
- De huurprijs is €1.500,- inclusief gas/water/elektra;
- Gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig;
- Woning wordt gemeubileerd aangeboden;
- Huisvestingsvergunning van toepassing.
- Niet geschikt voor woningdelers en/of studenten

LET OP: Voor deze woning dient door de huurder(s) een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd. Een belangrijke voorwaarde is dat uw jaarinkomen inclusief vakantiegeld niet boven € 60.036,- (eenpersoonshuishouden) of € 70.036,- (huishouden van 2 of meer personen). Als uw inkomen boven deze grens valt, dan komt u niet in aanmerking voor een vergunning en kunt u deze woning niet huren.

Benodigdheden:
Wanneer u bij of via ons een woning huurt, zijn een aantal zaken belangrijk om te weten dat bij een overeenstemming een aantal gegevens door de huurder wordt overhandigd om daarbij de huurovereenkomst te kunnen opstellen. Deze gegevens bestaan tenminste uit:
– Kopie paspoort huurder en bewoners
– Kopie arbeidsovereenkomst of werkgeversverklaring met inkomensgegevens

Indien de overeenkomst door de werkgever wordt aangegaan:
– Uittreksel Kamer van Koophandel (niet ouder dan 6 maanden)
– Kopie paspoort van de tekeningsbevoegde namens de onderneming
– Kopie paspoort werknemer


Maps