Zeestraat, Den Haag

Straat
Zeestraat
Postcode
2518 AC
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.295,- per maand
Slaapkamers
1
Kamers
2
Oppervlakte
58 m2
Balkon
No

Beschrijving

Dit mooi gerenoveerde en gemeubileerde appartement is gelegen op de begane grond in het Centrum van Den Haag en heeft een heerlijke grote achtertuin en voorzien van dubbel glass HR++.

Via de afgesloten hoofdingang bereikt u de ruime hal waarin een ruime kledingkast is opgesteld. Vanuit de woonkamer heeft u een heerlijk uitzicht op de ruime tuin waarin een houten berging aanwezig is, een houten schuur, tuin-bar en een steiger houten lounge set. De half open keuken is voorzien van een 4-pits fornuis, magnetron, oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en Nespresso koffiemachine.

In de ruime slaapkamer, die gelegen is aan de voorzijde, wordt het luxe gevoel benadrukt door het nieuwe comfortabele boxspring bed en een ruime kledingkast . Tevens is er een grote kast in de hal geplaatst die veel bergruimte beidt.

Ook in de badkamer is er zorg besteed. De ruime douchecabine en de wastafel zijn modern en is er een nieuwe combi-wasmachine/droger opgesteld. Het zwevend toilet is separaat.

Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en het Centrum, maar ook het prachtige strand van Scheveningen.

De huurprijs bedraagt € 1.395,00 per maand exclusief G/W/L/TV/Internet.
De huurperiode is minimaal 6 maanden tot maximaal 24 maanden. De waarborgsom bedraagt 1 maand.

Er is een mogelijkheid om een parkeerplaats in een parkeergarage te huren. De parkeergarage is op 10 minuten loopafstand. De huurprijs is Eur. 150,-- per maand.

Het Appartement is op loopafstand van het Vredespaleis en de Scheveningse Bosjes gesitueerd. Het Lange Voorhout met nabijgelegen winkelgebied zijn eveneens dichtbij. Museum Panorama Mesdag is schuin aan de overkant van het appartement.

Nieuwe huurder is verplicht een 'betaalbare huisvestingsvergunning' aan te vragen bij de gemeente (huisvestingsvergunning).
- maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een eenpersoonshuishouden € 58.583
- maximaal bruto jaarinkomen (inclusief vakantiegeld en toeslagen) voor een tweepersoonshuishouden € 68.583.