SpinozastraatDen Haag

Straat
Spinozastraat
Postcode
2515 LT
Plaats
Den Haag
Huurprijs
€ 1.250,- per maand
Interieur
Gemeubileerd en stoffeerd
Slaapkamers
2
Kamers
3
Oppervlakte
68 m2
Balkon
No

Beschrijving

Indeling
Tussen de upcoming Stationsbuurt en de Chinese Buurt kun jij de nieuwe huurder worden van dit leuke hoekappartement met privé dakterras. De woning is gelegen op de 1ste verdieping en en dankzij de grote ramen heeft het appartement veel lichtinval.

De locatie is zeer centraal in het oude centrum van Den Haag vlakbij station Hollands Spoor en China Town dat je uitnodigt voor een verkenningstocht. Winkels, supermarkten, leuke horeca en de Haagse Hogeschool zijn vlakbij.

Indeling:
Via de gezamenlijke trap op de begane grond kom je op de eerste verdieping waar het appartement gesitueerd is. Open de voordeur en kom in de hal met toegang tot de woonkamer, laapkamer, badkamer en de keuken.
De woonkamer heeft het allemaal; een mooie houten vloer, hoog plafond, glas-in-loodramen en mooi lichtinval via de ramen aan de Spinozastraat en de Repelaerstraat.

De slaapkamer is hierachter gelegen en voorzien van een ruim 2 persoons bed en voldoende kastruimte.
De dichte keuken is volledig vernieuwd en van alle gemakken voorzien.. Achter de keuken is een slaap-/werkkamer die toegang geeft tot het dakterras. Tenslotte de badkamer; hier zijn de wanden geheel betegeld in een lichte kleur en ligt een antracietkleurige tegel op de vloer. De ruimte is ingedeeld met een toilet, inloopdouche en een wastafel.

LET OP: Voor deze woning dient door de huurder(s) een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd. Een belangrijke voorwaarde is dat uw jaarinkomen inclusief vakantiegeld niet boven € 61.148,- (eenpersoonshuishouden) of € 77.521,- (huishouden van 2 of meer personen). Als uw inkomen boven deze grens valt, dan komt u niet in aanmerking voor een vergunning en kunt u deze woning niet huren.


Plattegronden